Cégünk profilját tekintve a gyártási, és szerelési tevékenységünk az általunk tervezett, és kivitelezett gépekre, és azok karbantartására készült fel. Folyamatosan bővülő, az ipar különböző területeit érintő egyedi berendezések átalakítását, kivitelezését is vállaljuk, melyhez mind az emberi erőforrás, mind az eszközállomány rendelkezésre áll.

Kivitelezési tevékenységünket a saját telephelyünkön, egy gépműhely, és egy közepes méretű 2 tonnás daruval felszerelt szerelő-, és gyártó csarnokban végezzük. Csarnokunk méretéből adódóan nagyobb kiterjedésű acélszerkezetek gyártását, és összeszerelését is vállaljuk.

Fő profilunkhoz igazodva, az egyedi gépgyártáshoz szükséges gépi forgácsoló eszközökkel rendelkezünk (esztergagép, marógép, daraboló fűrész, stb.).

Kizárólagos gyártási munkáink főképp a kisebb építőipari igények kielégítésére korlátozódik. Ide értve a kaputechnikát, lépcsők, korlátok tervezése, és kivitelezése. Az ehhez szükséges hegesztő, (ESAB Ív, AWI, CO) és lakatos szerszámokkal, és tapasztalattal rendelkezünk. Továbbá az itt megtalálható nagyobb kiterjedésű (Tároló rendszer), vagy emelőgép kiszolgáló acélszerkezeti munkáink.

A gépiparban használatos összes anyagtípussal dolgozunk, ideértve a műanyagot, szénacél, rozsdamenetes acélokat, alumíniumot, nemesfémeket. Továbbá vállaljuk az alumínium építőrendszer (Bosch profilok) tervezését, és kivitelezését, ahogy ez itt is látható.

Cégünk elkötelezett a kis darabszámú, egyedi alkatrészek kivitelezésében. Termelői eszközeink bővítése során mindig esetben ezt vesszük figyelembe, fejlesztésük üteme a megrendelőink igényeihez igazodik.

Bérmunkák vállalása a jelenlegi eszközpark miatt nem lehetséges, de távlati terveink közt szerepel a portfóliónk ez irányú fejlesztése is.

A megrendelői elvárásokat figyelembe véve, széles alvállalkozói körrel rendelkezünk, mely kiterjed a hegesztés-, villamos technikára, és a CNC munkát igénylő bonyolultabb alkatrészekre, így lefedve az ipar által sok esetben megkövetelt generálkivitelezést.